NYHETER

Årsmøte EIF 12. mars 2019

EIF Årsmøte 12. mars 2019

EIF medlemskontingenter faktureres nå

EIF medlemskontingenter faktureres nå. Alle som deltar i en idrett i EIF må betale dette i tillegg til treningsavgift til gruppen.

Bli med på ski-karusell på StrEIFinn

Bli med på Enebakk Idrettsforening sin ski-karusell

Hallfordelingen i Enebakk kommune - redegjørelse

Hallfordelingen i Enebakk kommune har tatt helt av på sosiale medier etter Enebakk Avis sitt siste innlegg i saken, så her kommer en redegjørelse.

Lenke

(+) Idrettsglede på sitt beste (Enebakk Avis)

Lørdag 17. november var 6-åringene til Enebakk IF håndball på sin første turnering, Loppetassen i Oppsal Arena. Innmarsj, nasjonalsang og flere kamper senere var vi...

Julegavetips Enebakk Idrettsforening

Årets julegavetips til ALLE store og små EIF supportere

Barnshåndballtrenerkurs (Enebakk)

NHF Region Øst arrangerer barnehåndballtrenerkurs 07.12.2018 18:00. - 09.12.2018 13:30 i Flatebyhallen.

Klubbkveld EIF Håndball

Vi ønsker å invitere alle medlemmer, foreldre og besteforeldre til klubbkveld i «kantina» i Flatebyhallen tirsdag 20.11.18 kl 19.00-21.00

Enebakk arrangerer Minirunde 2

Enebakk arrangerer Minirunde 2 i Flatebyhallen lørdag 27.10.2018. Minirundene er turneringer for våre 8 og 9-åringer. Denne dagen blir det arrangert ca 80 kamper i hallen! Vi ønsker alle velkommen til en fin dag i hallen!

Har du lyst til å spille håndball?

Endelig er det tid for oppstart av 2012-årgangen! Lørdag 8. september er det kick-off og aller første håndballtrening for gutter og jenter på 1.trinn. Samtidig som barna trener gjennomfører vi et lite foreldremøte. Se invitasjonen for mer detaljer. Velkommen inn i håndballfamilien til både store og små!

Seier for J04

Seier for Enebakks J04 i "NM-finalen"

HUSK Årsmøte EIF på StrEIFinn i kveld, 8. mars kl 18

Følg linken for å finne endelig saksliste, saksdokumenter og EIF Hovedstyre sine innstillinger til saker http://www.enebakkif.no/p/25610/sakspapir

Innkalling til Årsmøte i Enebakk Håndball

Enebakk Håndball holder årsmøte 1. mars.

Årsmøte Enebakk Idrettsforening 8. mars 2017

Enebakk Idrettsforening avholder sitt Årsmøte 8. mars 2017. VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE MEDLEMMER & UTØVERE - Onsdag 8. mars - fra kl 18 - 21 - har alle lag & grupper i Enebakk Idrettsforening treningsfri, grunnet Årsmøte i foreningenAlle medlemmer kan f