Høsten treningstider er avklart

Postet av Enebakk IF - Håndball den 24. Jun 2020

2020-06-29: Det er gjort en mindre endring av treningstidene. Oppdaterte treningstider fremkommer i oversikten under. 


Da er årets hallfordeling gjort i Enebakk kommune, EIF og EIF Håndball. Dette gjøres ved at EIF først møter Enebakk kommune og Driv og fordeler kommunens hallflater. Etter dette fordeles EIF sine hallflater mellom gruppene og til slutt fordeler håndballgruppa treningstider til lagene.

I håndballgruppa har vi mange hensyn å ta i dette arbeidet, men vi tror at de fleste nå er ivaretatt. Denne kabalen blir for øvrig vanskeligere for hvert år fordi det blir mer press på de dekkeflatene vi har, noe som er super-bra, for det betyr mer aktivitet og flere barn i hallen. 

Vedlagt ligger treningsplanen for sesongen 2020/21, gjeldene fra 01.08.20. Dere finner denne også på nettsidene våre (husk å gå til rett periode), https://haandball.enebakkif.no/p/23064/hall--og-treningstider





Enebakk håndball er stolt arrangør av Loppetassen og Minirunde sesong 2020/2021

Postet av Enebakk IF - Håndball den 11. Jun 2020

Årets sesong er på hell og styret er godt i gang med planleggingen for neste sesong. Hallen skal atter igjen fylles med håndballglede, og det er med stor glede vi informerer om at klubben er tildelt Loppetassen og Minirunde neste sesong.

Disse arrangementene er det alltid rift om i regionen og i år ble det meldt om rekordmange søkere. Dermed er det ekstra gledelig at Enebakk håndball får være arrangør for hele fire Loppetassen og Minirunder neste sesong. Dette gir gode inntekter i klubbkassa og er spesielt kjærkomment fordi vi måtte avlyse to av vårens arrangementer på grunn av covid-19.

Det er en super anledning til å få vist frem den flotte klubben vår, både med det som skjer på banen og det flotte arbeidet som skjer i kulissene under slike arrangementer.


Datoene for arrangementene er som følger:

• Minirunde 1 19.09.20

• Loppetassen bronsje 14.11.20

• Loppetassen sølv 16.01.21

• Minirunde 6 17.04.21


Det er forventet storinnrykk av spillere og publikum på hvert av arrangementene, og det vil derfor være et stort behov for dugnadsinnsats. Arrangementsgruppa i styret er ansvarlig for å fordele oppgaver til lagene, og oversikt kommer fra din lagleder over sommeren. Frem til da så er det fint om du noterer datoene i almanakken og er forberedt på å stille med en hjelpende hånd.

Inntil vi ses igjen så vil styret ønske alle en riktig god sommer – vi ses igjen neste sesong.


Med hilsen

Styret EIF Håndball



Vil du være med å ha det gøy?

Postet av Enebakk IF - Håndball den 8. Jun 2020

Høsten 2020 inviterer Enebakk Håndball barn født i 2014 til å bli med å ha det gøy med håndball. Vi ønsker alle barn fra 1. trinn og foreldre velkommen til håndballtrening høsten 2020. Den første treningen vil være søndag 13. september kl 13:00. 


Samtidig som barna trener avholder vi et foreldremøte. Her vil vi gi informasjon om det praktiske ved Enebakk Håndball og oppstarten av et nytt lag. Treningstiden for årgangen 2014 er ikke satt enda, men vil bli gitt på det aktuelle møtet.


Husk gode sko, treningstøy og drikkeflaske til barna.


Har dere flere spørsmål er det bare å ta kontakt med sportslig utvalgs representant Jeannette Hofseth. Kontakt: mob: 993 54 333, epost: Jeanettehofseth@gmail.com


Sportslig hilsen Enebakk if Håndball






Vinnere av april-challengen

Postet av Enebakk IF - Håndball den 3. Jun 2020

I april la vi ut challengen «Vi er isolert, men likevel holder oss i form». Perioden er nå over og det gjenstår bare å kåre vinnerne!


Vi lovte premier til den utøver i hvert lag eller gruppe som løp lengst. Likevel, vil vi trekker frem en deltager som overgikk alle andre, uavhengig av lag eller gruppe, og som løp nesten dobbelt så langt som nummer 2; Ida Engen!


Ida spiller på 2004-laget der hun spiller på de fleste posisjoner. I tillegg til dette løper hun normalt 2-3
ganger i uken, men mer nå som det er korona-tider.

"Først og fremst løper jeg fordi jeg elsker å bli sliten og fordi det er veldig gøy. Det er alltid morsomt å konkurrere mot andre, egentlig samme hvilken sport eller om det er en runde kortspill. Så elsker jeg å vinne men hater og tape. "

Gratulerer Ida!


Så tilbake til den høytidelige premieutdelingen; Det deles ut premier i følgende kategorier og med følgende vinnere:


Beste utøver 2004
Ida Engen
Beste trener og beste håndballstyre
Erik Enersen
Beste utøver 2009
Margrethe Birkeland
Beste lagleder 
Petter Bakke
Beste dommer 
 Marlin Dahl Olsson
Beste hjelpetrener
 Annie Bakke


Dere ser at støtteapparatet stilte sterkt. Vi hadde planer om å utfordre fotballen på en tilsvarende challenge i mai, men var redd for at vi hadde tapt med den innsatsen de fleste lagene hadde 😊 

Mens konkurransen bare var gøy, er det imidlertid et alvor i dette; Det er viktig å holde seg i form i de periodene som vi ikke får trent som vi pleier; Det er viktig for å kunne prestere når vi vi kommer i gang igjen og det er viktig for å unngå skader når belastningen økter igjen. Vi er nå så vidt i gang igjen, men har en lang sommerferie foran oss; Ikke glem å holde dere i form!

 

Ikke for å glemme til slutt; Vinnerne vil ved en passende anledning får en krones-is som premiering!



Trivselsundersøkelse i Håndballgruppa

Postet av Enebakk IF - Håndball den 3. Jun 2020

Håndballgruppa i EIF gjennomfører denne forsommeren en undersøkelse blant spillere, foreldre og utvalgte støttefunksjoner i gruppa. Formålet med undersøkelsen er å kartlegge motivasjonen til utøverne i gruppa, få tilbakemeldinger på hvordan trivselen i gruppa er, samtidig som vi ønsker tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre oss.

Undersøkelsen blir gjennomført i perioden 1. – 14. juni.


Undersøkelsen er anonym. Dersom du likevel velger å oppgi navn, er du med i trekningen om å få dekket treningsavgift for høsten 2020 for én utøver.


For å bli med i undersøkelsen går du inn på følgende lenke: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=TG_RrAVNGku-4MvC0v4uuNQEVimAyRlJruZv-R0tMLVUNU5RWEczRzVEUVUzQkFFTzI4TTNBRlFZWS4u


Mer informasjon om undersøkelsen finner du her:

https://haandball.enebakkif.no/p/52798/undersokelse-enebakk-handball



Nye lettelser i smitteverntiltakene

Postet av Enebakk IF - Håndball den 3. Jun 2020

Det åpnes for nye lettelser i smitteverntiltakene i Håndballgruppa; Det åpnes nå for bruk av klister for de lagene som bruker dette, samt at vask av baller oppheves. 

Vi vil presiserer at 1 m regelen gjelder for ALLE  inn og ut av hallen, i og ved pauser. Flasker og bag skal ha 1 meter mellomrom. Det er viktig at trenere følger opp disse tiltakene. 


Oppdaterte smittevernstiltak (ny punkter er merket med stjerne): https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/1952/2020/6/3/2020-06-03-tiltak-for-smittevern-eif-h-ndball.pdf


Side med smittevern: https://haandball.enebakkif.no/p/52495/smitteverntiltak