NYHETER

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

KOMMENDE KAMPER FOR ENEBAKK SINE LAG

ARTIKKELARKIV

!!! Enebakk Idrettsforening BESTÅR !!!

Enebakk Idrettsforening avholdt sitt Årsmøte i går, 12. mars og hele bygda kan puste lettet ut; Det ble valgt et nytt styre slik at aktiviteten for alle aktive utøvere i Eneb

EIF må ha leder, hvis ikke må hele idrettsforeningen legges ned

Hvis ikke ny leder kommer på plass på EIF sitt Årsmøte 12. mars så står hele bygda i stor fare for å miste et idrettslig tilbud til barn, unge og voksne innen ganske kort tid. Dette er den brutale sannheten.Undertegnede stiller ikke til gjenvalg, da jeg n&a

Vi søker ny leder, nestleder og kasserer i Enebakk Idrettsforening

Den 12. mars 2019 er det Årsmøte i Enebakk Idrettsforening og i den forbindelse trenger vi i år både LEDER, NESTLEDER og KASSERER til EIF Hovedstyre.

Årsmøte EIF 12. mars 2019

EIF Årsmøte 12. mars 2019

EIF medlemskontingenter faktureres nå

EIF medlemskontingenter faktureres nå. Alle som deltar i en idrett i EIF må betale dette i tillegg til treningsavgift til gruppen.

Bli med på ski-karusell på StrEIFinn

Bli med på Enebakk Idrettsforening sin ski-karusell

Hallfordelingen i Enebakk kommune - redegjørelse

Hallfordelingen i Enebakk kommune har tatt helt av på sosiale medier etter Enebakk Avis sitt siste innlegg i saken, så her kommer en redegjørelse.

Lenke

(+) Idrettsglede på sitt beste (Enebakk Avis)

Lørdag 17. november var 6-åringene til Enebakk IF håndball på sin første turnering, Loppetassen i Oppsal Arena. Innmarsj, nasjonalsang og flere kamper senere var vi...

Julegavetips Enebakk Idrettsforening

Årets julegavetips til ALLE store og små EIF supportere

Barnshåndballtrenerkurs (Enebakk)

NHF Region Øst arrangerer barnehåndballtrenerkurs 07.12.2018 18:00. - 09.12.2018 13:30 i Flatebyhallen.

Klubbkveld EIF Håndball

Vi ønsker å invitere alle medlemmer, foreldre og besteforeldre til klubbkveld i «kantina» i Flatebyhallen tirsdag 20.11.18 kl 19.00-21.00

Enebakk arrangerer Minirunde 2

Enebakk arrangerer Minirunde 2 i Flatebyhallen lørdag 27.10.2018. Minirundene er turneringer for våre 8 og 9-åringer. Denne dagen blir det arrangert ca 80 kamper i hallen! Vi ønsker alle velkommen til en fin dag i hallen!

Har du lyst til å spille håndball?

Endelig er det tid for oppstart av 2012-årgangen! Lørdag 8. september er det kick-off og aller første håndballtrening for gutter og jenter på 1.trinn. Samtidig som barna trener gjennomfører vi et lite foreldremøte. Se invitasjonen for mer detaljer. Velkommen inn i håndballfamilien til både store og små!

Seier for J04

Seier for Enebakks J04 i "NM-finalen"