NYHETER

KOMMENDE KAMPER FOR ENEBAKK SINE LAG

ARTIKKELARKIV

Nytt damelag i Enebakk

Fra høsten har vi igjen påmeldt lag i klassen Kvinner senior. Etter flere gode år for damelaget, klarte vi siste sesong ikke å stille lag, men fra høsten av er vi i gang igjen!

Nytt damelag i Enebakk

J2003 - Vinner av sluttspillet

Denne uken mottok jentene på 2003-laget sin pokal etter at de vant sluttspillet sitt i nivå 2. Spillerne har hatt en fantastisk vintersesong og tok fortjent med pokalen hjem.

Kenneth Johnsen, ny leder av håndballgruppa

Etter tre år som målbevisst og engasjert leder for Enebakk Håndball takket Arild Olsson for seg ved årsmøtet 2019. Kenneth Johnsen overtar ledervervet etter å ha sittet som nestleder i håndballgruppa i tre år.

Protokoll fra Årsmøte EIF 2019

Da er protokollen fra Årsmøte EIF 2019 sendt ut. Her kan dere blant annet lese mer om sammensetningen av nytt styre i EIF og om årsmøtet-vedtaket om å endre farge på shortsene våre til sort.

!!! Enebakk Idrettsforening BESTÅR !!!

Enebakk Idrettsforening avholdt sitt Årsmøte i går, 12. mars og hele bygda kan puste lettet ut; Det ble valgt et nytt styre slik at aktiviteten for alle aktive utøvere i Eneb

EIF må ha leder, hvis ikke må hele idrettsforeningen legges ned

Hvis ikke ny leder kommer på plass på EIF sitt Årsmøte 12. mars så står hele bygda i stor fare for å miste et idrettslig tilbud til barn, unge og voksne innen ganske kort tid. Dette er den brutale sannheten.Undertegnede stiller ikke til gjenvalg, da jeg n&a

Vi søker ny leder, nestleder og kasserer i Enebakk Idrettsforening

Den 12. mars 2019 er det Årsmøte i Enebakk Idrettsforening og i den forbindelse trenger vi i år både LEDER, NESTLEDER og KASSERER til EIF Hovedstyre.

Årsmøte EIF 12. mars 2019

EIF Årsmøte 12. mars 2019

EIF medlemskontingenter faktureres nå

EIF medlemskontingenter faktureres nå. Alle som deltar i en idrett i EIF må betale dette i tillegg til treningsavgift til gruppen.

Bli med på ski-karusell på StrEIFinn

Bli med på Enebakk Idrettsforening sin ski-karusell

Hallfordelingen i Enebakk kommune - redegjørelse

Hallfordelingen i Enebakk kommune har tatt helt av på sosiale medier etter Enebakk Avis sitt siste innlegg i saken, så her kommer en redegjørelse.

Lenke

(+) Idrettsglede på sitt beste (Enebakk Avis)

Lørdag 17. november var 6-åringene til Enebakk IF håndball på sin første turnering, Loppetassen i Oppsal Arena. Innmarsj, nasjonalsang og flere kamper senere var vi...

Julegavetips Enebakk Idrettsforening