Det nærmer seg Flatebycup – det er til helgen det skjer!

Postet av Petter Bakke den 30. Aug 2023

Det nærmer seg Flatebycup nå og vi gleder oss til å se dere alle! Vi har noen praktiske opplysninger vi tenker det er greit å dele med dere i forkant av turneringen;

Turneringen gjennomføres i to haller, Flatebyhallen og Enebakkhallen. De yngre lagene gjennomfører alle sine kamper i én hall, mens de eldre lagene må regne med spill i begge haller. Dere må regne med omkring 10 minutter kjøretid mellom hallene. Turneringen gjennomføres på tre dekker, der dekke 1 og 2 ligger i Flatebyhallen, mens dekke 3 er i Enebakkhallen.

Kampoppsettet ligger på Profixio, se denne lenken: https://www.profixio.com/app/flatebycup-2023/categories

Når lagene møter til første kamp ber vi om at dere først sjekker inn i hovedsekretariatet i Flatebyhallen eller sekretariatet i Enebakkhallen. Vi får da oversikt over at dere har ankommet og vi verifiserer at påmeldingsavgiften er betalt og spillerlistene lagt inn. Vi ber om at alle lag legger inn sine spillerlister i Profixio før ankomst til hallen.

Det er begrenset garderobe-kapasitet i begge haller. Det vil ikke være dedikerte garderober til hvert lag, men det vil være første-mann-til-mølla som gjelder. Vi ber om at alle lag tar med seg sitt utstyr ut av garderoben når dere er ferdig.

Det vil være kafe i begge haller hele helgen.

Til slutt: Spesielt til dere som kommer sørfra kan det for øvrig være en god ide og sjekke fremkommeligheten på veiene - også Enebakk har merket ekstrem-været i det siste.

Vi gleder oss til å se dere!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.