"Velkommen til håndballgruppa!"

Håndballgruppa i Enebakk idrettforening består av lag i alle aldersklasser fra 6 år til seniorspillere. Vi er opptatt av å tilby utøverne våre et miljø de kan utvikle seg i, samtidig som vennskap, samarbeid og glede står sterkt. Har du lyst til å være med å kaste ball er du hjertelig velkommen til oss!


Nysgjerrig?

Dersom du lurer på hva vi driver med eller du kan tenke deg å snakke med noen før du begynner kan du ta kontakt med trener eller lagleder på det laget du vil tilhøre. 

Er det ellers noe du lurer på kan du ta kontakt med oss på enebakk@ronhandball.no eller besøke oss på Facebook https://www.facebook.com/enebakkifhandball/ 


Innmelding?

Når du så har bestemt deg for å blir med oss på moroa, tar du kontakt med trener eller lagleder og melder deg så inn i klubben. Innmeldingen gjøres her på nettsidene våre: http://www.enebakkif.no/p/21681/medlemskap-i-eifHva trenger du av utstyr?

For å spille håndball trenger du omtrent det samme som du bruker i en gymtime på skolen; Du trenger et par gode innesko og drikkeflaske. Når vi skal spille kamper får du drakt fra håndballgruppa, mens du selv må ha en sort shorts (Hummel Core). Denne kan du kjøpe på de fleste sportbutikker, f. eks Comet sport i Lillestrøm. 


Hvor trener vi?

Håndballgruppa trener i Flatebyhallen på Flateby og Enebakkhallen i Kirkebygda. Mer informasjon om anleggene kan du finner her: https://haandball.enebakkif.no/p/38755/anlegg


Hva koster det å bli med?

Felles for alle undergruppene er at du må være medlem av Enebakk idrettsforening. Medlemsavgiften dekker kostnader til å drive klubben. I tillegg betaler du treningsavgift til håndballgruppa. Dersom du er over 14 år må du også holde lisens, som er en type forsikring.


Medlemskontingenten for 2020
Enkeltmedlem barn 0-12 år kr. 300
Enkeltmedlem barn 13-19 år kr. 380
Enkeltmedlem Voksen kr. 550
Trener – lagleder/andre verv kr. 100,-

Treningssavgift til håndballgruppa

Barn opp til 6 år: kr 100 to ganger per år
Barn 7 - 8 år: kr 400 to ganger per år
9 år og eldre: kr 750 to ganger per år


Medlemskontingent EiF sendes ut i januar og gjelder for 01.01 - 31.12, mens treningsavgiften sendes ut i februar og september.

Idretten skal være for alle. Samtidig vet vi at det tidvis kan være økonomisk krevende for enkelte. Enebakk kommune har en støtteordning for å hjelpe til i disse tilfellene. Se mer om ordningen her: https://haandball.enebakkif.no/p/47647/okonomisk-stotte-til-meldems--eller-treningsavgift


Vi vil veldig gjerne ha med oss flere utøvere! Er du interessert i å bli med eller bare nysgjerrig så ta kontakt med oss!