Tiltak for smittevern EIFH

 

Gjeldende tiltak for smittevern i håndballgruppa ligger her. Dokumentet som ligger på denne siden vil alltid være oppdatert. Ved endringer i dokumentet vil revisjons-historikken vil fremkomme under.


Tiltakene er utarbeidet av Håndballgruppa ved leder og er godkjent av leder EIF og kommunelegen. Det er en forutsetning for vår aktivitet at reglene etterleves.


Historikk:

2020-05-26: Da kan vi meddele at fra og med 26.05.20 er Flatebyhallen åpnet for organisert trening. Det er veldig strenge regler for å gjennomføre trening i hallen. Og kommunen følger opp at vi gjør våre tiltak riktig. Les derfor den oppdaterte smittevernsfolderen. Vi vil presisere at et lag kan kun gjennomføre en økt pr uke i hallen, dette for å holde antall mennesker i hallen på et minimum nå frem til sommeren. Hovedtrener for hvert lag står ansvarlig for at respektivt lag følger EIF Håndball sine regler for smittevern.

2020-05-11: Smitteverntiltakene er oppdatert ihht ny retningslinjer. Dette innebærer at treninger kan gjennomføres for inntil 20 personer som holder minst én meter avstand. Hallen vil fortsatt være stengt. 

2020-05-05: Kommunelegen har kommet med en korrigering på at IKKE er anledning til å bruke Flateby- og Enebakkhallen inntil videre. Vi jobber med dette og kommer tilbake med mer informasjon. Merk, dokumentet er ikke oppdatert.

2020-04-21: Første publiserte revisjon av "Tiltak for smittevern EIFH"


Levert av IdrettenOnline