Årets ildsjel

Postet av EIF Håndballstyret den 9. Aug 2021

Hei alle sammen!


Hei alle sammen! 

Vi håper alle nyter en fantastisk sommer og lader batteriene til høsten setter inn. Vi gleder oss masse til håndballsesongen 2021-2022 starter!

I tradisjon tro skal vi også i år kåre årets ildsjel og i den forbindelse trenger vi deres hjelp!

Vi oppfordrer dere til å sende en e-post til enebakk@ronhandball.no der dere nominerer deres kandidat / kandidater. Det er viktig at dere begrunner deres valg av kandidat. Svarfrist er 1. september.

Vi håper dere tar dere 5 min og hjelper oss å hedre en person som fortjener det og ønsker dere en fortsatt god sommer.  

Mvh Håndballstyret
Vi har vært så heldige å få være gjestetrenere hos idrettskolen

Postet av EIF Håndballstyret den 20. Mai 2021

Trenere og spillere fra J2008 fikk være gjestetrenere hos idrettskolen. Etter tre dager med håndballmorro hadde vi besøkt alle tre gruppene Idrettskolen har, 2016, 2015 og 2014. Dette var gøy!


Vi startet øktene med oppvarming av ledd og litt løping før vi fant frem håndballene og alle fikk sprette litt før vi trillet/ kastet ball to og to. De fikk også prøve å kaste ball på kjegle, kaste ballen opp i lufta og ta i mot, sprette ball med både en og to hender , kaste ball i veggen, og gjennom en rockering, før vi avsluttet med litt tøy og bøy. 


Jentene fra J2008 fikk vise frem heiaropet sitt og vi fikk høre heiaropet til idrettskolen😀 


Vi håper vi fikk vist frem håndballen på en positiv måte og at barna ønsker å prøve det ut og håper vi fikk vist at håndball er gøy!
Hilsen

Nora, Mie , Katrine og Cecilie fra EIF J2008😊
Oppdaterte smittevern-regler - Krav til registrering av alle som er i hallen

Postet av EIF Håndballstyret den 17. Sep 2020

Vi har gjort en ny oppdatering av smittevernreglene. Endringene inkluderer blant annet krav om registrering av alle brukere og tilskuere av hallen, samt en opprydning av øvrig veileder.


Det skal føres oversikt over ALLE som er i hallen.   

Ved trening skal alle utøvere og trenere registreres på Spond.


På kamper skal utøvere over 13 år skal registreres i TA. 

Utøvere under 13 år skal fylle ut skjema «Registrering av Spillerliste 2020»


Alle andre (f. eks foreldre og tilskuere) skal registreres inn i hallen via QR kode. QR kode er hengt opp i hallen og alle skal kontrolleres registrert før de går inn i hallen. Mer info kan man finne på https//qrona.nif.no 
Økonomisk støtte til medlemskontingent og/eller treningsavgift

Postet av EIF Håndballstyret den 14. Okt 2019

Det er nå fakturert en ny runde med treningsavgifter. Treningsavgiften må være betalt for at utøverne skal ha rett til å delta i aktivitetene i Håndballgruppa, herunder både treninger og kamper. 

Det er viktig for Håndballgruppa at treningsavgiftene betales. Disse avgiftene står for en vesentlig andel av de inntektene vi har og uten disse kan vi ikke drive gruppa. Vi setter derfor pris på at disse betales innen fristen. 

Så er det likevel slik at det for enkelte vil være perioder der det kan være vanskelig å få betalt avgiften og ingen ønsker at dette skal gå utover ungene. Enebakk kommune har etablert en ordning der de tar imot søknader om tilskudd til aktiviteter for barn og unge 0 - 19 år. Eksempler på slike  aktiviteter hel eller delvis inndekning av medlemskontingent, spillelisenser etc. Vi oppfordrer derfor de dette er relevant for å benytte dette tilbudet.

Mer informasjon kan dere finne her: https://haandball.enebakkif.no/p/47647/okonomisk-stotte-til-meldems--eller-treningsavgift 

Årets ildsjel i Enebakk håndball

Postet av EIF Håndballstyret den 12. Sep 2019

Enebakk Håndball deler hvert år ut Årets Ildsjel, en pris som skal gjøres litt ekstra stas på en person som gjennom sesongen har bidratt i gruppa på en positiv måte, enten det er for eget lag eller i form av et annet verv. 


Årets Ildsjel ble i år delt ut til Anne-Berit Guldbrandsen for sin årelange innsats. Denne sesongen var intet unntak. Ut over sin innsats for egne lag, har Anne-Berit sittet i håndballstyret som materialforvalter i mange år. Hun har bidratt med store og små ting, har alltid hatt en løsning og har sørget for at alle lag har fått det de trengte. Om det manglet en øse i kiosken eller om det ble tomt for smør til vaflene ble det fikset. Manglet vi klister eller drakter kom det også raskt på plass. 


Håndballstyret ønsker å takke for innsatsen i sesongen 2018/2019 og alle de andre foregående sesongene også. 


Kenneth Johnsen overrekker prisen for årets ildsjel til Anne-Berit Gulbrandsen.

Prisen for årets ildsjel.