Takk for meg!

Postet av Kenneth Johnsen den 29. Mar 2020

Hei alle!

Ett år har gått siden jeg takket ja til å bli leder i EIFH. Det har vært et flott år for håndballgruppa. Mye har skjedd og ikke minst masser av idrettsglede har utspilt seg blant våre spillere. Dessverre endte sesongen noe amputert grunnet situasjonen vi er i nå. Men når ting normaliserer seg vil glede og mestringsfølelse igjen blomstre hos spillere, trenere og  involverte. 

Det er flere som har flere verv og oppgaver her i EIFH, inkludert undertegnede. Som hovedtrenere for J11 og J15, leder av håndballgruppa og representert i hovedstyret kjente jeg på at jeg ikke rakk over alle oppgavene. Ingen verv ble utfylt 100% da tid og krefter ikke holdt til alt. I EIFH er det heldigvis mange ivrige ildsjeler. 

Erik Enersen har sittet som nestleder dette året og tar over som ny leder i Enebakk IF Håndball. Med seg får han Helene Munch som nestleder. I tillegg vil styret bestå av erfarne styremedlemmer og flere nye representanter. Jeg blir sittende i styret, men med litt færre oppgaver og mindre verv. 

Jeg har lyst å rette en stor takk til avtroppende styremedlemmer og alle som har bidratt denne sesongen. Det er all innsats fra alle sammen som gjør at vi kan holde et godt tilbud til spillerne våre. En spesiell takk til Erik Enersen for å ta i et tak på toppene. Kjenner ingen som er så initiativrike som deg. Og en spesielt stor takk til Petter Bakke for alt arbeidet du legger ned i håndballgruppa og for å ha stålkontroll. 

Jeg vil avslutte med å ønske nytt styre lykke til. Jeg gleder meg til fortsettelsen!  

Med sportslig hilsen

Kenneth Johnsen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Kenneth Johnsen