Vinnere av april-challengen

Postet av Enebakk IF - Håndball den 3. Jun 2020

I april la vi ut challengen «Vi er isolert, men likevel holder oss i form». Perioden er nå over og det gjenstår bare å kåre vinnerne!


Vi lovte premier til den utøver i hvert lag eller gruppe som løp lengst. Likevel, vil vi trekker frem en deltager som overgikk alle andre, uavhengig av lag eller gruppe, og som løp nesten dobbelt så langt som nummer 2; Ida Engen!


Ida spiller på 2004-laget der hun spiller på de fleste posisjoner. I tillegg til dette løper hun normalt 2-3
ganger i uken, men mer nå som det er korona-tider.

"Først og fremst løper jeg fordi jeg elsker å bli sliten og fordi det er veldig gøy. Det er alltid morsomt å konkurrere mot andre, egentlig samme hvilken sport eller om det er en runde kortspill. Så elsker jeg å vinne men hater og tape. "

Gratulerer Ida!


Så tilbake til den høytidelige premieutdelingen; Det deles ut premier i følgende kategorier og med følgende vinnere:


Beste utøver 2004
Ida Engen
Beste trener og beste håndballstyre
Erik Enersen
Beste utøver 2009
Margrethe Birkeland
Beste lagleder 
Petter Bakke
Beste dommer 
 Marlin Dahl Olsson
Beste hjelpetrener
 Annie Bakke


Dere ser at støtteapparatet stilte sterkt. Vi hadde planer om å utfordre fotballen på en tilsvarende challenge i mai, men var redd for at vi hadde tapt med den innsatsen de fleste lagene hadde 😊 

Mens konkurransen bare var gøy, er det imidlertid et alvor i dette; Det er viktig å holde seg i form i de periodene som vi ikke får trent som vi pleier; Det er viktig for å kunne prestere når vi vi kommer i gang igjen og det er viktig for å unngå skader når belastningen økter igjen. Vi er nå så vidt i gang igjen, men har en lang sommerferie foran oss; Ikke glem å holde dere i form!

 

Ikke for å glemme til slutt; Vinnerne vil ved en passende anledning får en krones-is som premiering!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.