Det nærmer seg Flatebycup – til helgen smeller vi til!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 29. Aug 2022

Vi gleder oss veldig til å ta imot dere i Flatebyhallen, om dere er lag som skal spille, dommere, foreldre som skal hjelpe til eller onkler, tanter eller andre bekjente som skal se på!


Kampoppsettet

Det spilles kamper på to flater i Flatebyhallen fredag til søndag. Første kamp på fredag er kl 17:35 og kl 09:00 på lørdag og søndag. Hallen åpner 1 time før første kamp alle dager. Vi har et hektisk kampprogram denne helgen. For å unngå forsinkelser er det derfor viktig at alle lag registrerer seg i hovedsekretariatet ved ankomst til hallen og møter opp på den aktuelle banen senest 5 minutter før kampstart. Oppdatert kampprogram finnes i Profixio. 

Lenke: https://www.profixio.com/app/flatebycup-2022/categories

 

Spillerlister

Spillerlister (inkl støtteapparat) legges inn i Profixio. Fristen for dette er 1. september. Vi minner om at det kan benyttes inntil 14 spillere til hver kamp fra 13 år og opp, inntil 10 spillere på kortbanespill og 12 spillere i de øvrige barneklassene (turneringsregler, innledende tekst) og at ingen spiller kan spille på mer enn ett lag. 


Oppvarmering og garderober

Det er begrenset med garderobe-fasiliteter i hallen. Lagene oppfordres derfor til å bruke garderobene til å skifte, deretter ta med seg alt av utstyr og gjøre resten av kampforberedelsene i hallen. Det kan ikke påregnes oppvarming på håndballdekkene, foruten i minuttene mellom kampene (estimert 5 minutter). 

 

Premieutdeling

Det utdeles lagspremie for vinnere av sluttspillene, samt 2.plass i A-sluttspill. For øvrige klasser deles det ut individuelle premier. For lag uten sluttspill gjennomføres premieutdelingen etter siste kamp. For lag med sluttspill foregår premieutdeling etter finalen i klassen.  


Dommere

Alle dommere henvender seg i hovedsekretariat for registrering ved ankomst i hallen. Det er reservert én dommergarderobe til dere. Dere oppfordres derfor til å bruke garderobene til skifting og deretter ta med dere alt av utstyr ut i hallen. I tillegg er det reservert et møterom for dommere som kan brukes til pauser og lagring bager og eventuelt annet utstyr. Det er mer dommer-informasjon på nettsidene våre. 

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/66235/flatebycup-2022-dommere


Turneringsregler

Turneringsreglene er å finne på nettsidene våre.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/64920/flatebycup-2022-turneringsregler


Bevertning

Det vil være salg av mat og kioskvarer i hallen alle dager. Vi har en stor kiosk med et godt utvalg. Vi selger kaker av ulik sort, vi har slush, grillede burgere og en del tradisjonelle kioskvarer. Arrangementet er kontantløst, dvs vi tar imot betaling med kort eller Vipps.

 

Dugnadsvakter

Helgen har et fullspekket program for utøverne våre, men det vil også bli stor aktivitet fra foresatte som hjelper til med arrangementet. Vi oppfordrer alle som har dugnadsoppgaver til å møte opp i god tid før sin økt. Det er mer informasjon om dugnadsoppgavene på våre nettsider.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/66237/flatebycup-2022-dugnad


Da gjenstår det å ønske alle velkommen til Flatebyhallen og Flatebycup 2022. Dersom dere har spørsmål, ta gjerne en titt på nettsidene til turneringen eller ta kontakt med oss på epost.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/64520/flatebycup-2022

E-post: kontakt@flatebycup.no!

 

Sportslig hilsen

Erik Enersen, leder Enebakk håndball

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.