Hold av første helgen i september!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 11. Aug 2022

Vel overstått ferie for de fleste og fortsatt god sommer!


Vi nærmer oss oppstart av håndball-aktivitetene våre igjen. Nye treningstider er avklart og programmet til seriespillet vårt offentliggjøres av regionen om ikke lenge. Det først store som skjer for oss som klubb nå er Flatebycup. 


Målet med å arrangere Flatebycup har vært å skape idrettsglede og aktivitet i hallen og bidra med tiltrengte inntekter til håndballgruppa. Vi har nå påmeldt 57 lag i 7 klasser! Dette betyr at vi får besøk av rundt 600 spillere den første helgen i september. I tillegg til dette kommer trenere, lagledere, onkler, tanter, fettere, kusiner og andre foresatte. Vi tror dette skal bli riktig gøy og vi skal skape gode opplevelser for alle utøverne våre!


 For oss som står rundt spillerne våre, håndballstyret, lagledelse og foresatte (mfl.), betyr dette at vi må trå til denne helgen. Som vi har varslet om tidligere trenger vi dere alle i løpet av helgen. Vi kommer tilbake med en oversikt over hvem som skal bidra hvor og med hva i starten av kommende uke, men inntil videre er det viktig at dere setter av helgen; Både til å heie frem eget lag og til å gjøre det som skal til for å skape denne håndballfesten!


Vi har en kjempeutfordring i idretten med å komme oss etter årene med korona og redusert aktivitet. Dette er et av grepene våre for å igjen skape begeistring. Vi gleder oss!


-Erik

(Følge gjerne Flatebycup på nett: https://haandball.enebakkif.no/p/64520/flatebycup-2022)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.