Oppdaterte smittevernstiltak

Postet av Enebakk IF - Håndball den 26. Mai 2020

Da kan vi meddele at fra og med 26.05.20 er Flatebyhallen åpnet for organisert trening. Det er veldig strenge regler for å gjennomføre trening i hallen. Og kommunen følger opp at vi gjør våre tiltak riktig. Les den oppdaterte smittevernsfolder datert 25.05.20.

Vi vil presisere at et lag kan kun gjennomføre en økt pr uke i hallen, dette for å holde antall mennesker i hallen på et minimum nå frem til sommeren. Hovedtrener for hvert lag står ansvarlig for at respektivt lag følger EIF Håndball sine regler for smittevern.

Les mer her: https://haandball.enebakkif.no/p/52495/smitteverntiltak

Oppdaterte smitteverntiltak

Postet av Enebakk IF - Håndball den 13. Mai 2020

Det er nå lagt ut en oppdatert «Tiltak for smittevern i Enebakk Håndball». Det er i denne gjort oppmykninger i forhold til tidligere, i samsvar med nye retningslinjer fra FHI. Dette innebærer at treninger kan gjennomføres for inntil 20 personer som holder minst én meter avstand. Hallen vil imidlertid fortsatt være stengt. Det er en forutsetning at tiltakene følges av alle for at vi skal kunne sette i med treninger igjen, så sett dere godt inn i tiltakene som er beskrevet.

Tiltakene ligger her: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/1952/2020/5/13/2020-05-11-tiltak-for-smittevern-eif-h-ndball.pdf

Du vil til enhvert tid finne oppdaterte tiltak på denne siden: https://haandball.enebakkif.no/p/52495/smitteverntiltak

Smitteverntiltak for EIFH

Postet av Enebakk IF - Håndball den 5. Mai 2020

Det er utarbeidet smitteverntiltak for håndballgruppa.

Gjeldende tiltak for smittevern i håndballgruppa ligger på lenken under. Dokumentet som ligger på denne siden vil alltid være oppdatert. Ved endringer i dokumentet vil revisjons-historikken vil fremkomme under.

Tiltakene er utarbeidet av Håndballgruppa ved leder og er godkjent av leder EIF og kommunelegen. Det er en forutsetning for vår aktivitet at reglene etterleves.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/52495/smitteverntiltak

Kjære alle flotte håndballspillere og engasjerte foresatte

Postet av Enebakk IF - Håndball den 16. Apr 2020

Denne våren ble ganske annerledes enn det noen av oss hadde sett for oss. Håndballglede, kamper, cuper, plasseringer og treninger med gode håndballvenner ble satt på vent. Foreløpig ser det ut som idretten starter opp igjen som normalt til høsten, og da skal vi gi full gass med sportslige aktiviteter i klubben vår. Korona skal ikke stoppe oss fra å fortsette den gode spiller- og dommerutviklingen vi har i klubben vår.

Det er ikke til å komme unna at denne våren også medfører en økonomisk belastning for klubben. Vi skulle blant annet gjennomføre Loppetassen og Minirunde i mars/april som naturlig nok ble avlyst. Disse to arrangementene ville vært en betydelig inntektskilde, og vi anslår et inntektstap på nærmere 100 000 kroner som følge av disse avlysningene. Styret har revidert budsjett for 2020 og kuttet kostnader der det er mulig. Vi har hatt fokus på å opprettholde sportslige aktiviteter som kommer alle våre flotte spillere til gode når vi starter opp igjen, og har i stedet kuttet på andre områder. Det er ingen dramatikk i dette, og revidert budsjett viser fortsatt et overskudd – om enn noe mer marginalt enn det vi ønsker. Styret jobber også med alternative inntektskilder, og kommer til å søke om å avholde Lopptassen og Minirunde også til høsten.

Den største inntektskilden klubben har i løpet av sesongen er treningsavgifter. I år er denne inntektskilden enda viktigere, og vi er helt avhengig av dette for å kunne holde klubben flytende. Dersom store deler av dette inntektsgrunnlaget bortfaller kan det medføre betydelige budsjettkutt, også av de sportslige aktivitetene og det er noe vi i det lengste ønsker å unngå.

Klubben sender i disse dager ut betalingsvarsel på treningsavgiften. Det er gledelig å se at halvparten av alle medlemmer allerede har betalt denne. Til de som ikke har betalt så langt, minner vi om at også denne treningsavgift må betales, da denne inntekten gjør det mulig å fortsette den gode sportslige aktiviteten i klubben.

Hele styret vil takke alle spillere og foresatte for all positivitet på tross av avlyst sesong. Det har ikke vært enkelt for noen, men når verden er tilbake på skinner igjen så gleder vi oss til å fylle hallen med pur håndballglede.

Det er ikke så lenge til vi kan møtes igjen – så hold ut, for alt blir bra igjen. I mellomtiden ring en venn, tren digitalt med laget, kast ball med søsken eller foresatte og hold dere friske.

Med sportslig hilsen

Styret i EIF Håndball

Enebakk IF's seniorlag rykker opp!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 26. Mar 2020

Enebakk IF SeniorEn glad-sak;

NHF har i dag tatt en avgjørelse vedrørende avslutning av sesongen 2019/2020. Alt seriespill ble brått avsluttet for 14 dager siden og ingen fikk spilt ferdig sine avdelinger. EIFH's damelag lå på 2.plass i 6 divisjon med få kamper igjen å spille og toppkampen mot Skjetten ble avlyst.

Det ble klart i dag at EIFH seniorlag for kvinner rykker opp og skal spille i 5 divisjon sesongen 2020/2021. Les NHF's begrunnelses her.

En meget god sesong for EIFH's jenter som overbeviste stort og rykket opp på første forsøk.