For en dag!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 3. Sep 2022

 
For en dag! I dag har vi gjennomført nesten 60 kamper fordelt på klassene G2011, J2011, J2010, J2009 og J008 og der oppunder 40 lag har vært vært involvert. Fantastisk! Vi har opplevd god cupstemning og fantastisk engasjement. 
 
Vi takker følgende klubber for i dag: Gjerdrum, Skedsmo, Eidsvold, Oppsal, Driv, Korsvold, Fjellhammer, Teie, Langhus, Jardar, Siggerud, Tune, Kløfta, Nordstrand, Bøler, Sinsen-Refstad, Sørumsand, Drøbak-Frogn, Sinsen og Enebakk. En spesiell takk til Nordstrand som i løpet av få timer sent i går kveld stablet et J2010-lag på beina slik at vi fikk fylt opp dagens kampprogram! 
 
I morgen blir det fortsatt trøkk i hallen: Vi begynner dagen med gutter og Jenter 2012 som skal spille på kortbane. Så fullfører vi de innledende kampene for J2009 og J2008, før det er sluttsplill for disse to klassene. 
 
Velkommen til hallen alle sammen! Første kampdag er ferdig og Flatebycup er i godt i gang!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 2. Sep 2022

Første kampdag er ferdig og Flatebycup er i godt i gang!  I dag er gjennomført innledende kamper for J2008 og J2009. Vi takker dagens lag, fabelaktige tilskuere og gode hjelpere for super innsats og ønsker alle velkommen til hallen i morgen!

 

Dagens takk går til: Langhus, Sinsen – Refstad, Jardar, Teie, Drøbak Frogn, Sørumsand, Oppsal, Siggerud, Bøler og Enebakk!
Det nærmer seg Flatebycup – til helgen smeller vi til!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 29. Aug 2022

Vi gleder oss veldig til å ta imot dere i Flatebyhallen, om dere er lag som skal spille, dommere, foreldre som skal hjelpe til eller onkler, tanter eller andre bekjente som skal se på!


Kampoppsettet

Det spilles kamper på to flater i Flatebyhallen fredag til søndag. Første kamp på fredag er kl 17:35 og kl 09:00 på lørdag og søndag. Hallen åpner 1 time før første kamp alle dager. Vi har et hektisk kampprogram denne helgen. For å unngå forsinkelser er det derfor viktig at alle lag registrerer seg i hovedsekretariatet ved ankomst til hallen og møter opp på den aktuelle banen senest 5 minutter før kampstart. Oppdatert kampprogram finnes i Profixio. 

Lenke: https://www.profixio.com/app/flatebycup-2022/categories

 

Spillerlister

Spillerlister (inkl støtteapparat) legges inn i Profixio. Fristen for dette er 1. september. Vi minner om at det kan benyttes inntil 14 spillere til hver kamp fra 13 år og opp, inntil 10 spillere på kortbanespill og 12 spillere i de øvrige barneklassene (turneringsregler, innledende tekst) og at ingen spiller kan spille på mer enn ett lag. 


Oppvarmering og garderober

Det er begrenset med garderobe-fasiliteter i hallen. Lagene oppfordres derfor til å bruke garderobene til å skifte, deretter ta med seg alt av utstyr og gjøre resten av kampforberedelsene i hallen. Det kan ikke påregnes oppvarming på håndballdekkene, foruten i minuttene mellom kampene (estimert 5 minutter). 

 

Premieutdeling

Det utdeles lagspremie for vinnere av sluttspillene, samt 2.plass i A-sluttspill. For øvrige klasser deles det ut individuelle premier. For lag uten sluttspill gjennomføres premieutdelingen etter siste kamp. For lag med sluttspill foregår premieutdeling etter finalen i klassen.  


Dommere

Alle dommere henvender seg i hovedsekretariat for registrering ved ankomst i hallen. Det er reservert én dommergarderobe til dere. Dere oppfordres derfor til å bruke garderobene til skifting og deretter ta med dere alt av utstyr ut i hallen. I tillegg er det reservert et møterom for dommere som kan brukes til pauser og lagring bager og eventuelt annet utstyr. Det er mer dommer-informasjon på nettsidene våre. 

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/66235/flatebycup-2022-dommere


Turneringsregler

Turneringsreglene er å finne på nettsidene våre.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/64920/flatebycup-2022-turneringsregler


Bevertning

Det vil være salg av mat og kioskvarer i hallen alle dager. Vi har en stor kiosk med et godt utvalg. Vi selger kaker av ulik sort, vi har slush, grillede burgere og en del tradisjonelle kioskvarer. Arrangementet er kontantløst, dvs vi tar imot betaling med kort eller Vipps.

 

Dugnadsvakter

Helgen har et fullspekket program for utøverne våre, men det vil også bli stor aktivitet fra foresatte som hjelper til med arrangementet. Vi oppfordrer alle som har dugnadsoppgaver til å møte opp i god tid før sin økt. Det er mer informasjon om dugnadsoppgavene på våre nettsider.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/66237/flatebycup-2022-dugnad


Da gjenstår det å ønske alle velkommen til Flatebyhallen og Flatebycup 2022. Dersom dere har spørsmål, ta gjerne en titt på nettsidene til turneringen eller ta kontakt med oss på epost.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/64520/flatebycup-2022

E-post: kontakt@flatebycup.no!

 

Sportslig hilsen

Erik Enersen, leder Enebakk håndball

 
Kampoppsettet er publisert

Postet av Enebakk IF - Håndball den 12. Aug 2022

Kampoppsettet for Flatebycup er nå publisert. Vi har nå 57 påmeldte lag og skal gjennomføre 120 kamper i løpet av helgen. Vi har gjort vårt beste for å tilfredsstille ønsker fra de ulike lagene. Som vanlig i turneringer, kan kampoppsettet bli endret mot turneringsstart. 
 
Her er linken: 
Du trenger ikke noe brukernavn for å logge inn. Bare klikk på linken! 
 
I grove trekk blir kampoppsettet som følger: 
  • Turneringen starter fredag 2. september med kamper for klassene J2008, J2009 og J2010. 
  • På lørdag 3. september spilles det innledende seriespillet ferdig for klassene J2008, J2009 og J2010. Samtidig gjennomføres kampene for G2011 og J2011. 
  • Søndag 4. september er det sluttspill for klassene J2008 og J2009. Samtidig med dette spilles kamper på kortbane for G2012 og J2012.
 
Hovedarena blir Flatebyhallen, hvor det spilles på to dekker. På fredagen spilles i tillegg kamper i Enebakkhallen. For mer informasjon om hallene, se turneringssidene på nett: https://haandball.enebakkif.no/p/64524/flatebycup-2022-anlegg
 
Til slutt minner vi om at alle lag må registrere sine spillerlister i Profixio innen 21.08.22! 
 
Vi gleder oss til å se dere i en håndball-helg med mye aktivitet og moro! 
 
Mvh 
Petter Bakke 
Arrangør Flatebycup 
 
Besøk gjerne våre nettsider: 
Enebakk idrettsforening, håndball: https://haandball.enebakkif.no/ 

Hold av første helgen i september!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 11. Aug 2022

Vel overstått ferie for de fleste og fortsatt god sommer!


Vi nærmer oss oppstart av håndball-aktivitetene våre igjen. Nye treningstider er avklart og programmet til seriespillet vårt offentliggjøres av regionen om ikke lenge. Det først store som skjer for oss som klubb nå er Flatebycup. 


Målet med å arrangere Flatebycup har vært å skape idrettsglede og aktivitet i hallen og bidra med tiltrengte inntekter til håndballgruppa. Vi har nå påmeldt 57 lag i 7 klasser! Dette betyr at vi får besøk av rundt 600 spillere den første helgen i september. I tillegg til dette kommer trenere, lagledere, onkler, tanter, fettere, kusiner og andre foresatte. Vi tror dette skal bli riktig gøy og vi skal skape gode opplevelser for alle utøverne våre!


 For oss som står rundt spillerne våre, håndballstyret, lagledelse og foresatte (mfl.), betyr dette at vi må trå til denne helgen. Som vi har varslet om tidligere trenger vi dere alle i løpet av helgen. Vi kommer tilbake med en oversikt over hvem som skal bidra hvor og med hva i starten av kommende uke, men inntil videre er det viktig at dere setter av helgen; Både til å heie frem eget lag og til å gjøre det som skal til for å skape denne håndballfesten!


Vi har en kjempeutfordring i idretten med å komme oss etter årene med korona og redusert aktivitet. Dette er et av grepene våre for å igjen skape begeistring. Vi gleder oss!


-Erik

(Følge gjerne Flatebycup på nett: https://haandball.enebakkif.no/p/64520/flatebycup-2022)Treningstider 2022/2023

Postet av Enebakk IF - Håndball den 10. Aug 2022

Treningstidene for 2022/2023-sesongen er nå spikret i EIF. Det er krevende å få dette til å gå opp, men flatefordelings-utvalget i EIF har kommet frem til det vi tenker er en god plan for alle undergrupper. 


EIF ønsker å tilrettelegge for at utøverne våre kan delta i flere idretter. Fra idrettsforeningens side legges det derfor opp til at årskullene 2016-2011 skal kunne bedrive én økt turn, fotball og håndball pr uke. Noen av dagene vil det være flere aktiviteter, men da er øktene fordelt slik at en J2012 kan bedrive turn mandag, fotball tirsdag, klubb onsdag og håndball torsdag. For årskullene 2012-2010 er det tatt hensyn til «Klubben» på onsdager. 


Treningstidene til håndballgruppen er lagt opp slik at J2010 nå har trening 3 ganger pr uke, men der ene treningstiden kolliderer med «Klubben». Lagene 2009-2008 har et sportslig samarbeid og trener sammen. Tilsvarende er J2006 slått sammen med KSr og trener derfor nå sammen. G2011 og J2011 trener samtidig, men fordelt på to baner, med samme sportslig ledelse.  


Det er vanskelig dette, å sette opp treningstider som skal passe alle. Det er mange forhold å ta hensyn. Vi håper likevel at de aller fleste er fornøyd med årets oppsett, og vi går en god treningshøst i møte. 


Oppdaterte treningstider finner dere til en hver tid på nettsidene våre:  https://haandball.enebakkif.no/p/66371/treningstider-20222023

-Erik

Dommerpåmeldingen er åpen!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 24. Jun 2022

Vi har hatt  kjempefin pågang av lag som vil delta på Flateby cup og turneringen var fulltegnet når fristen for påmelding gikk ut. Vi har også lag på venteliste og jobber med en løsning for å se om vi kan utvide kapasiteten slik at vi kan få dem med.

 Det neste som kommer nå er påmelding av dommere. Vi skal gjennomføre noe over 120 kamper over tre dager og trenger flere av dere! Dersom du selv, eller din klubb, har dommere som kan tenke seg å delta på turneringen er dommer-påmeldingen nå åpen.

 Mer informasjon til dommere finner dere på nettsiden vår: https://haandball.enebakkif.no/p/66235/dommere

 Er det noe som er uklart og som dere lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med oss: dommer@flatebycup.no

 Med hilsen Ole Johan Rustad, dommeransvarlig Enebakk håndball
FlatebyCup er fulltegnet

Postet av Enebakk IF - Håndball den 18. Jun 2022

Fredag stengte påmeldingen til FlatebyCup. Det er gøy å kunne informere om at vi nå har hele 56 påmeldte lag, fra 20 klubber, fordelt på 8 klasser!

Kenneth Johnsen er sportslig leder i Enebakk idrettsforening og sportslig ansvarlig for Flatebycup.

«Dette er første året vi gjennomfører Flatebycup, så vi er veldig godt fornøyd med interessen for turneringen,» sier Kenneth."

Vi takker for påmeldingen fra alle klubbene som har meldt seg på: ! Årvoll IL , Bøler IF, Driv Idrettslag, Drøbak/Frogn IL, Eidsvold IF, Enebakk IF, Fjellhammer IL, Frogner IL, Gjerdrum IL, Kløfta IL, Korsvoll IL, Langhus IL, Oppsal IF Håndball, Siggerud IL, Sinsen-Refstad IL, Skedsmo HK, Sørumsand IF, Teie HK, Tune IL, ØHIL!

Vi gleder oss til cup!
Fakturering av påmeldingsavgifter

Postet av Enebakk IF - Håndball den 15. Jun 2022

Vi har hatt problemer med å fakturere ut påmeldingsavgifter og noe av dere har fått feilmeldinger når dere har forsøkt å betale. Vi beklager dette. Dette er nå løst og det er sendt ut nye fakturaer til alle. Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på!


Besøk gjerne våre nettsider:

Enebakk idrettsforening, håndball: https://haandball.enebakkif.no/

Profixio: https://www.profixio.com/app/flatebycup-2022

 
Påmeldingsfristen er flyttet til 17.06

Postet av Enebakk IF - Håndball den 13. Jun 2022

Flere av klassene i Flatebycup er i ferd med å fylles opp. Samtidig er det noen klasser vi ønsker flere lag til. Vi har derfor utsatt påmeldingsfristen til 17. juni,

Flateby Cup 2022

Postet av Enebakk IF - Håndball den 10. Mar 2022

Vi er glade for å kunne informere om at Enebakk IF Håndball har besluttet å arrangere Flateby Cup fredag 2. - søndag 4. september 2022. 

Flateby Cup skal være en cup der fokus er på idrettsglede, samhold og positiv håndball.

Det blir full aktivitet hele helgen, med kamper på to dekker og et stort publikum-område.  

Turneringen blir for lagene i årsklasse 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 og 2007. Det blir gjennomført A og B sluttspill for de alderstrinn dette er mulig. 

Vi skal legge til rette for at lagene som kommer på besøk til Flatebyhallen skal få en fin sportslig og sosial helg. 

Mer informasjon om turneringen finner dere her: https://haandball.enebakkif.no/p/64520/flatebycup-2022

Vi ønsker alle velkommen til Flateby Cup 2022 i Flatebyhallen helgen 2-4 september. 
Opplæring for deg som skal sitte i sekretariat

Postet av Enebakk IF - Håndball den 6. Jan 2022

Det er mange av oss som får muligheten til å se kampene fra hallens beste plasser - fra sekretariatet. Det er flere som er litt usikre på denne rollen, kanskje ikke minst når foreldre fra yngre lag sitter i sekretariat for kamper mellom eldre lag.

Norges håndballforbund har laget et e-læringskurs for tidtakere og kampsekretær, dvs de som sitter i sekretariatet. Kurset er gratis, tar 30 minutter og er delt opp i en del for de yngre og en del for de eldre årstrinnene. Anbefales!
https://www.handball.no/nyheter/2021/11/e-laringskurs-for-tidtakere-og-sekretarer/?fbclid=IwAR3yr7LQXnYBsAyZYWDQCw5xi2o0MLVhWGIp2L5lAvyhZdiDm24skVw3y6s