Dommerpåmeldingen er åpen!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 24. Jun 2022

Vi har hatt  kjempefin pågang av lag som vil delta på Flateby cup og turneringen var fulltegnet når fristen for påmelding gikk ut. Vi har også lag på venteliste og jobber med en løsning for å se om vi kan utvide kapasiteten slik at vi kan få dem med.

 Det neste som kommer nå er påmelding av dommere. Vi skal gjennomføre noe over 120 kamper over tre dager og trenger flere av dere! Dersom du selv, eller din klubb, har dommere som kan tenke seg å delta på turneringen er dommer-påmeldingen nå åpen.

 Mer informasjon til dommere finner dere på nettsiden vår: https://haandball.enebakkif.no/p/66235/dommere

 Er det noe som er uklart og som dere lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med oss: dommer@flatebycup.no

 Med hilsen Ole Johan Rustad, dommeransvarlig Enebakk håndballFlatebyCup er fulltegnet

Postet av Enebakk IF - Håndball den 18. Jun 2022

Fredag stengte påmeldingen til FlatebyCup. Det er gøy å kunne informere om at vi nå har hele 56 påmeldte lag, fra 20 klubber, fordelt på 8 klasser!

Kenneth Johnsen er sportslig leder i Enebakk idrettsforening og sportslig ansvarlig for Flatebycup.

«Dette er første året vi gjennomfører Flatebycup, så vi er veldig godt fornøyd med interessen for turneringen,» sier Kenneth."

Vi takker for påmeldingen fra alle klubbene som har meldt seg på: ! Årvoll IL , Bøler IF, Driv Idrettslag, Drøbak/Frogn IL, Eidsvold IF, Enebakk IF, Fjellhammer IL, Frogner IL, Gjerdrum IL, Kløfta IL, Korsvoll IL, Langhus IL, Oppsal IF Håndball, Siggerud IL, Sinsen-Refstad IL, Skedsmo HK, Sørumsand IF, Teie HK, Tune IL, ØHIL!

Vi gleder oss til cup!Fakturering av påmeldingsavgifter

Postet av Enebakk IF - Håndball den 15. Jun 2022

Vi har hatt problemer med å fakturere ut påmeldingsavgifter og noe av dere har fått feilmeldinger når dere har forsøkt å betale. Vi beklager dette. Dette er nå løst og det er sendt ut nye fakturaer til alle. Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på!


Besøk gjerne våre nettsider:

Enebakk idrettsforening, håndball: https://haandball.enebakkif.no/

Profixio: https://www.profixio.com/app/flatebycup-2022

 Påmeldingsfristen er flyttet til 17.06

Postet av Enebakk IF - Håndball den 13. Jun 2022

Flere av klassene i Flatebycup er i ferd med å fylles opp. Samtidig er det noen klasser vi ønsker flere lag til. Vi har derfor utsatt påmeldingsfristen til 17. juni,