Årets ildsjel

Postet av EIF Håndballstyret den 9. Aug 2021

Hei alle sammen!


Hei alle sammen! 

Vi håper alle nyter en fantastisk sommer og lader batteriene til høsten setter inn. Vi gleder oss masse til håndballsesongen 2021-2022 starter!

I tradisjon tro skal vi også i år kåre årets ildsjel og i den forbindelse trenger vi deres hjelp!

Vi oppfordrer dere til å sende en e-post til enebakk@ronhandball.no der dere nominerer deres kandidat / kandidater. Det er viktig at dere begrunner deres valg av kandidat. Svarfrist er 1. september.

Vi håper dere tar dere 5 min og hjelper oss å hedre en person som fortjener det og ønsker dere en fortsatt god sommer.  

Mvh Håndballstyret
Vi har vært så heldige å få være gjestetrenere hos idrettskolen

Postet av EIF Håndballstyret den 20. Mai 2021

Trenere og spillere fra J2008 fikk være gjestetrenere hos idrettskolen. Etter tre dager med håndballmorro hadde vi besøkt alle tre gruppene Idrettskolen har, 2016, 2015 og 2014. Dette var gøy!


Vi startet øktene med oppvarming av ledd og litt løping før vi fant frem håndballene og alle fikk sprette litt før vi trillet/ kastet ball to og to. De fikk også prøve å kaste ball på kjegle, kaste ballen opp i lufta og ta i mot, sprette ball med både en og to hender , kaste ball i veggen, og gjennom en rockering, før vi avsluttet med litt tøy og bøy. 


Jentene fra J2008 fikk vise frem heiaropet sitt og vi fikk høre heiaropet til idrettskolen😀 


Vi håper vi fikk vist frem håndballen på en positiv måte og at barna ønsker å prøve det ut og håper vi fikk vist at håndball er gøy!
Hilsen

Nora, Mie , Katrine og Cecilie fra EIF J2008😊