Det nærmer seg Flatebycup – til helgen smeller vi til!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 29. Aug 2022

Vi gleder oss veldig til å ta imot dere i Flatebyhallen, om dere er lag som skal spille, dommere, foreldre som skal hjelpe til eller onkler, tanter eller andre bekjente som skal se på!


Kampoppsettet

Det spilles kamper på to flater i Flatebyhallen fredag til søndag. Første kamp på fredag er kl 17:35 og kl 09:00 på lørdag og søndag. Hallen åpner 1 time før første kamp alle dager. Vi har et hektisk kampprogram denne helgen. For å unngå forsinkelser er det derfor viktig at alle lag registrerer seg i hovedsekretariatet ved ankomst til hallen og møter opp på den aktuelle banen senest 5 minutter før kampstart. Oppdatert kampprogram finnes i Profixio. 

Lenke: https://www.profixio.com/app/flatebycup-2022/categories

 

Spillerlister

Spillerlister (inkl støtteapparat) legges inn i Profixio. Fristen for dette er 1. september. Vi minner om at det kan benyttes inntil 14 spillere til hver kamp fra 13 år og opp, inntil 10 spillere på kortbanespill og 12 spillere i de øvrige barneklassene (turneringsregler, innledende tekst) og at ingen spiller kan spille på mer enn ett lag. 


Oppvarmering og garderober

Det er begrenset med garderobe-fasiliteter i hallen. Lagene oppfordres derfor til å bruke garderobene til å skifte, deretter ta med seg alt av utstyr og gjøre resten av kampforberedelsene i hallen. Det kan ikke påregnes oppvarming på håndballdekkene, foruten i minuttene mellom kampene (estimert 5 minutter). 

 

Premieutdeling

Det utdeles lagspremie for vinnere av sluttspillene, samt 2.plass i A-sluttspill. For øvrige klasser deles det ut individuelle premier. For lag uten sluttspill gjennomføres premieutdelingen etter siste kamp. For lag med sluttspill foregår premieutdeling etter finalen i klassen.  


Dommere

Alle dommere henvender seg i hovedsekretariat for registrering ved ankomst i hallen. Det er reservert én dommergarderobe til dere. Dere oppfordres derfor til å bruke garderobene til skifting og deretter ta med dere alt av utstyr ut i hallen. I tillegg er det reservert et møterom for dommere som kan brukes til pauser og lagring bager og eventuelt annet utstyr. Det er mer dommer-informasjon på nettsidene våre. 

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/66235/flatebycup-2022-dommere


Turneringsregler

Turneringsreglene er å finne på nettsidene våre.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/64920/flatebycup-2022-turneringsregler


Bevertning

Det vil være salg av mat og kioskvarer i hallen alle dager. Vi har en stor kiosk med et godt utvalg. Vi selger kaker av ulik sort, vi har slush, grillede burgere og en del tradisjonelle kioskvarer. Arrangementet er kontantløst, dvs vi tar imot betaling med kort eller Vipps.

 

Dugnadsvakter

Helgen har et fullspekket program for utøverne våre, men det vil også bli stor aktivitet fra foresatte som hjelper til med arrangementet. Vi oppfordrer alle som har dugnadsoppgaver til å møte opp i god tid før sin økt. Det er mer informasjon om dugnadsoppgavene på våre nettsider.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/66237/flatebycup-2022-dugnad


Da gjenstår det å ønske alle velkommen til Flatebyhallen og Flatebycup 2022. Dersom dere har spørsmål, ta gjerne en titt på nettsidene til turneringen eller ta kontakt med oss på epost.

Lenke: https://haandball.enebakkif.no/p/64520/flatebycup-2022

E-post: kontakt@flatebycup.no!

 

Sportslig hilsen

Erik Enersen, leder Enebakk håndball

 Kampoppsettet er publisert

Postet av Enebakk IF - Håndball den 12. Aug 2022

Kampoppsettet for Flatebycup er nå publisert. Vi har nå 57 påmeldte lag og skal gjennomføre 120 kamper i løpet av helgen. Vi har gjort vårt beste for å tilfredsstille ønsker fra de ulike lagene. Som vanlig i turneringer, kan kampoppsettet bli endret mot turneringsstart. 
 
Her er linken: 
Du trenger ikke noe brukernavn for å logge inn. Bare klikk på linken! 
 
I grove trekk blir kampoppsettet som følger: 
  • Turneringen starter fredag 2. september med kamper for klassene J2008, J2009 og J2010. 
  • På lørdag 3. september spilles det innledende seriespillet ferdig for klassene J2008, J2009 og J2010. Samtidig gjennomføres kampene for G2011 og J2011. 
  • Søndag 4. september er det sluttspill for klassene J2008 og J2009. Samtidig med dette spilles kamper på kortbane for G2012 og J2012.
 
Hovedarena blir Flatebyhallen, hvor det spilles på to dekker. På fredagen spilles i tillegg kamper i Enebakkhallen. For mer informasjon om hallene, se turneringssidene på nett: https://haandball.enebakkif.no/p/64524/flatebycup-2022-anlegg
 
Til slutt minner vi om at alle lag må registrere sine spillerlister i Profixio innen 21.08.22! 
 
Vi gleder oss til å se dere i en håndball-helg med mye aktivitet og moro! 
 
Mvh 
Petter Bakke 
Arrangør Flatebycup 
 
Besøk gjerne våre nettsider: 
Enebakk idrettsforening, håndball: https://haandball.enebakkif.no/ 
Hold av første helgen i september!

Postet av Enebakk IF - Håndball den 11. Aug 2022

Vel overstått ferie for de fleste og fortsatt god sommer!


Vi nærmer oss oppstart av håndball-aktivitetene våre igjen. Nye treningstider er avklart og programmet til seriespillet vårt offentliggjøres av regionen om ikke lenge. Det først store som skjer for oss som klubb nå er Flatebycup. 


Målet med å arrangere Flatebycup har vært å skape idrettsglede og aktivitet i hallen og bidra med tiltrengte inntekter til håndballgruppa. Vi har nå påmeldt 57 lag i 7 klasser! Dette betyr at vi får besøk av rundt 600 spillere den første helgen i september. I tillegg til dette kommer trenere, lagledere, onkler, tanter, fettere, kusiner og andre foresatte. Vi tror dette skal bli riktig gøy og vi skal skape gode opplevelser for alle utøverne våre!


 For oss som står rundt spillerne våre, håndballstyret, lagledelse og foresatte (mfl.), betyr dette at vi må trå til denne helgen. Som vi har varslet om tidligere trenger vi dere alle i løpet av helgen. Vi kommer tilbake med en oversikt over hvem som skal bidra hvor og med hva i starten av kommende uke, men inntil videre er det viktig at dere setter av helgen; Både til å heie frem eget lag og til å gjøre det som skal til for å skape denne håndballfesten!


Vi har en kjempeutfordring i idretten med å komme oss etter årene med korona og redusert aktivitet. Dette er et av grepene våre for å igjen skape begeistring. Vi gleder oss!


-Erik

(Følge gjerne Flatebycup på nett: https://haandball.enebakkif.no/p/64520/flatebycup-2022)


Treningstider 2022/2023

Postet av Enebakk IF - Håndball den 10. Aug 2022

Treningstidene for 2022/2023-sesongen er nå spikret i EIF. Det er krevende å få dette til å gå opp, men flatefordelings-utvalget i EIF har kommet frem til det vi tenker er en god plan for alle undergrupper. 


EIF ønsker å tilrettelegge for at utøverne våre kan delta i flere idretter. Fra idrettsforeningens side legges det derfor opp til at årskullene 2016-2011 skal kunne bedrive én økt turn, fotball og håndball pr uke. Noen av dagene vil det være flere aktiviteter, men da er øktene fordelt slik at en J2012 kan bedrive turn mandag, fotball tirsdag, klubb onsdag og håndball torsdag. For årskullene 2012-2010 er det tatt hensyn til «Klubben» på onsdager. 


Treningstidene til håndballgruppen er lagt opp slik at J2010 nå har trening 3 ganger pr uke, men der ene treningstiden kolliderer med «Klubben». Lagene 2009-2008 har et sportslig samarbeid og trener sammen. Tilsvarende er J2006 slått sammen med KSr og trener derfor nå sammen. G2011 og J2011 trener samtidig, men fordelt på to baner, med samme sportslig ledelse.  


Det er vanskelig dette, å sette opp treningstider som skal passe alle. Det er mange forhold å ta hensyn. Vi håper likevel at de aller fleste er fornøyd med årets oppsett, og vi går en god treningshøst i møte. 


Oppdaterte treningstider finner dere til en hver tid på nettsidene våre:  https://haandball.enebakkif.no/p/66371/treningstider-20222023

-Erik